WELKOM BIJ

GARAGE DROS

Edit
Click here to add content.

ANWB

Garage Dros is een ANWB Partnerbedrijf

Garage Dros Texel is een ANWB Partnerbedrijf. Als partnerbedrijf voeren wij pechhulpverleningen uit conform de standaard van Wegenwacht. Hiermee behoren wij tot een select aantal autobedrijven welke voor de Wegenwacht actief zijn. Meer informatie over de ANWB Wegenwacht of een pechmelding doen? Bel de ANWB alarmcentrale: 088-2692888 of bezoek de website: ANWB Pechhulp – Wegenwacht.

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Donderdag naar Texel voor een kleine klus, de rest van dag zouden we het eiland verkennen. Midden in hoosbui lieten de ruitenwissers ons in de steek. Met tussenkomst van de wegenwacht kwamen we bij het Renault Servicepunt Dros terecht. Een vriendelijke ontvangst en tijdens de diagnose werd ons koffie aangeboden. De ruitenwisser motor was defect. In overleg een nieuwe motor besteld en de eigenaar heeft voor ons een prima hotel (Texel) geregeld. We kregen een nieuwe elektrische Dacia Spring mee, een ideale auto voor op een eiland of in de stad. De volgende middag stond onze eigen vertrouwde Renault weer klaar. En de factuur..was veel gunstiger dan we hadden verwacht. Dikke 10 voor de service en de klantvriendelijkheid.

Cleaning Control
Cleaning Control

via Google Reviews

Wir hatten im Urlaub einen platten Reifen. Die Mitarbeiter in dieser Werkstatt waren sehr freundlich und haben uns den Reifen sofort für kleines Geld repariert. Wirklich top. Vielen Dank dafür.

Nina
Nina

via Google Reviews

4 dagen Texel geboekt. Bij aankomst bleek Krukaspoelie/trillingsdemper kapot te zijn! En dat op vrijdag middag 16:00 uur. Garage Dros gebeld en die was met 10 min ter plaatsen. Direct de onderdelen besteld en die zijn maandag gemonteerd. Maandag zoals gepland konden wij om 17:00 uur weer huiswaarts. Zéér tevreden over de snelheid en aanpak! Bedankt heren!

Rene Voorberg
Rene Voorberg

via Google Reviews